Julklappsjakt


Det blir banne mig svårare för varje år, som barn kunde man ge iväg något halvfult direkt från skolans hemslöjd men nu måste man knåpa ihop något "personligt och användbart", hallelujah!

Men men, igår var vi nere på byn för att jaga klappar (strategiskt att göra det nu INNAN lönen är slut) och lyckades faktiskt hitta både till mor och far, tror att de blir superbra. Så nu är det syrran & brorsan kvar, hälften kvar alltså. Jag och älskling kom förut fram till att klappar till familjen kommer först, och om det blir några kronor över kan vi unna oss något. Dock verkar han inte vara helt nöjd med det då han hela tiden frågar vad jag önskar mig haha. Vi får väl se, jag lär nog hitta på något i smyg jag med ;) schhh! Tur att han inte läser min blogg...

VI HAR GARDINER


Var tvungen att fota utan blixt, därav den dåliga skärpan

SÅ JÄVLA SKÖNT. Köpte dem på IKEA i fredags och fick hjälp av mami och papi häromdagen med uppsättningen. Det känns direkt mer "hemma" med gardiner och mattor tycker jag, det är två väldigt viktiga faktorer för mysigheten då det annars känns så stelt och ovälkomnande. Gardinerna är svarta och lila vilket inte bilden visar så bra men lovar att ta en bild i dagsljus senare. Så snart lutar det mot inflyttningsfest helt klart! ;) Jag och älskling diskuterar dock om fler möbler...

Som ni kanske la märke till har jag även "julpyntat" (med typ 5 tomtar?) och hängt upp en julstjärna, känns lagom ansträngt. Jag orkar verkligen inte sträva efter perfektion i den biten också.

Äntligen ensam hemma!



Senaste inlägget var i fredags, holy snap! Att det ska vara så svårt att få datan själv för en stund? Det var folk här hela helgen som vanligt plus att älskling hart vart sjuk & ledig tills idag, så det är inte förrän nu jag kan få skriva av mig. Har nästan utvecklat ett abstinensbesvär dessa dagar haha, det har hänt så mycket att jag inte riktigt vet om jag orkar ta upp allt eller inte. Äh vi kör bara!

I fredags hade jag som sagt mammornas migrän så jag stannade hemma när alla andra gick ut. Morgonen efter kändes det mycket bättre så vi passade på att storhandla på Flygfyren, det är helt sjukt när man inser hur mycket mat kostar när man väl inte bor hemma längre. Vi fixade våra scanning-kort också, dock fick älskling påminna mig vid varje jävla vara bara för att jag slänger ner skiten i vagnen direkt höhö...  På lördagskvällen kom Malin & Matilda över och vi fick även besök av två Stockholmspojkar, trevligt som fan. Det roliga var att jag att jag var lika lättpåverkad som en fjortis eftersom jag skulle ha min mens på söndagen (kom som ett brev på posten morgonen efter) men det var ju... kul.

Så i söndags låg jag mest i mensvärkskramper och drömde om smågodis. Som tur var blev vi överbjudna till mina underbara föräldrar på supergod adventsmiddag med glögg och lussekatt till efterrätt ♥ De har fått så himla fint där hemma, det är som ett helt nytt hus (Kanske borde flytta hem igen??) och samtidigt, utanför fönstret, fall årets första snö. Tur att skiten smälte bort direkt.

Nej nu börjar inlägget bli jävligt långt, fortsätter på nästa istället så ni orkar läsa.

IKEA, stress och migrän


God kväll på er, löning och äntligen helg va? Själv blev jag precis lämnad ensam i lägenheten då jag har en sån sjuk jävla migrän och bara vill sova. Vi tar allting från början.

Gick upp tidigt för att hinna till AMS, fick äta min gröt utan mjölk och när jag väl var där visade det sig att jag skulle dit på onsdag? Men men. Väl hemma stressfixade jag mig för att jag fick frågan om att följa med till IKEA med mor och far, självklart vill man det! Detta gjorde dock att min fredagsstädning inte blev gjord, men jag tänkte att jag gör det ikväll. På IKEA flöt det på och jag hittade massor av "must haves" till lägenheten, bl.a. tvättkorg, köksmatta m.m.

Grejen var, att under hela tiden på IKEA, ringde folk mig som fan och hetsade. Även fast jag sa "vi hörs när jag är hemma" fortsatte tjatet. I alla fall, en Maxburgare senare och äntligen hemma i Norrtan kom jag på en grej. Jag glömde badrumshyllan vid kassan, 350 spänn åt helvete.

Lika arg och trött som Hitler bar jag upp grejerna för trappen och tänkte precis lägga mig ner och andas, då det plötsligt ramlar in människor. 7 st. KUL, där satt jag helsvettig, trött med huvudvärk och ville bara ha tystnad. Musiken höjdes och jag pallade inte skiten så jag gick till Flygis för att köpa alvedon, dock brydde sig inte en jävel så jag gick ensam. Träffade en gammal vän där inne, har inte sett henne på jättelänge så blev på lite bättre humör.

Så nu sitter jag här, ensam med andras förbrukade flaskor och knaprar alvedon. Funderar faktiskt på att lägga mig med en gång, eller så dammar jag först... Jaa jag vet men jag är en rutinmänniska! Man borde inte tänka på städning en fredagskväll. Hoppas att ni får en bättre kväll än mig, dunket i huvudet gör så att ögonen rinner. God natt sötnosar.

Blåskatarr


Har redan tappat räkningen på hur många jävla gånger jag har sprungit till toan denna morgon, helt sjukt! Det är första gången, i alla fall så länge jag kan minnas, jag haft något liknande. Precis när jag har kissat klart är jag kissnödig igen, nödvändigt? Höhö... Ringde mamma (som kan allt) och hon konstaterade att jag har en släng av blåskatarr, då urinvägsinfektion känns som att föda barn för varje droppe som kommer. Thank god for that.  Jag ska tydligen dricka massor med ljummet citronvatten och äppelcidervinäger, smaskigt värre. Fika med mig? Jag bjuder! ;)

För att inte snåla känner jag även att en rethosta är på väg, kliar som myggbett i halsen. Älskling började hosta som fan igårkväll och är jättesnorig, han kommer hem tidigare idag. Jävla virusfontäner till barn han jobbar med! Usch snart kommer han väl hem med magsjuka också...

Det ligger skumpa i kylen


Sommarbild, älskling leker med kusinens plutthundar ♥

God eftermiddag på er. Har precis haft en Jessie över på snabbfika och hon hade med sig en klänning, ett par leggings och en färgbomb till håret. Vad skulle jag göra utan henne? Säg det. Just nu sitter jag med mitt skabbiga neskaffe i högsta hugg och ser sista avsnittet av säsong 1 av How I met your mother, så jävla bra. Ska fixa mig lite snabbt innan jag springer ner till Försäkringskassan och anmäler mitt adressbyte, det verkar som att ingen har fattat det än tydligen.

Om några timmar möter jag upp älskling för att ta bussen in till huvudstaden, vad vi ska göra kan jag avslöja ikväll beroende på hur det går ;) Mohaha. Hoppas ni får en grym dag, puss.

Forget your boyfriend

Mina ögon fick orgasm ca 17 gånger. The "Forget your boyfriend shoe" från Nelly Trend har spridit sig som klamydia på en rysk bordell bland alla bloggare, holy snap. De är redan slutsålda på Nelly.com men finns däremot på http://www.have2have.se/. De finns i svart, röd, blå och nude och går loss på under 7 hundringar. Kan inte bestämma ifall jag skulle ha valt svarta eller röda... Nåja, en dröm som aldrig blir sann! Får nöja mig med mina gråa pumps från H&M.

Är du kvinna? Köp dem. Är du man? Köp dem åt din kvinna.

Pillar lite på tavlan

Japp såhär ser det ut när jag kladdar, sittandes på golvet med en smutsig t-shirt som motiv. Idag har jag fixat dit bruden och börjat på bakgrunden, vilket jag ser nu blev heeelt åt helvete fel! Haha, inte lätt att dra perfekta linjer när man sitter i nackspärrsposition i ett ljus från endast en lampa. Ska sudda ut hela skiten jag precis gjorde nu så vi hörs om några timmar antar jag! Puss.

Negativt självpyssel

Idag är behovet av massage, mani-pedi, pill i håret och ett varmt bad extremt. Mamma är ju massör! Fast gå hela vägen dit i duggregn är inte lockande.  Mani-pedi kan jag ju göra på mig själv! Fast jag har inga naglar överhuvudtaget så vi glömmer det. Bada badkar! Nej juste vi har ju inte haft ett på 3 år. Pilla i håret får det bli, vilket är helt värdelöst att göra på sig själv. FUCK MY LIFE! Har inte ens en peeling eller ansiktsmask.

Eftersom världen inte vill att jag ska njuta sitter jag nu med färg på ögonbrynen och fransarna, vilket inte heller ger vidare resultat då mina ögonbryn består av några spridda strån. Men men, ska måla naglarna i alla fall i den röda färg som jag inte har.

JAG BARA ÄLSKAR ATT VARA SÅ JÄVLA POSITIV

Shit happens when you party naked


Nya hårfärgen

Inte den snyggaste bild som tagits direkt men här har ni!


Färgen är lite mörkare och mer lila i verkligheten, börjar trivas riktigt bra i det nu.
Alltid kul med något nytt! Älskar förändringar. Vart ett superjämt resultat tack vare min bästa Jessie.

Så vad tycker ni läsare? Kanon eller kalkon? Speak out!

Bilder på lägenheten

Sådär! Den som klagar på min halvhjärtade städning får spö. Känns rätt meningslöst att visa hur det ser ut nu eftersom det är så mycket som ska ändras och tillkomma, men då får jag väl fota senare också helt enkelt ;) Tråkigt bara att det mesta får lov att vänta med tanke på alla räkningar, julklappar osv. Längtar till slutresultatet!


Vi ska sätta någon typ av draperi som avskiljare, genomskinligt helst


Har hittat den perfekta matbordslampan nu, väntar bara på löning


Censurera disken, ok?


Bäddsoffa är självfallet!


Hatar det där jävla draperiet

Satt såhär ser det ut just nu. Inte lätt att möblera en etta för två pers men tycker att vi fick till placeringarna riktigt bra, vilket iofs inte framgår på bilderna men ändå. Nästan alla möbler är från IKEA om ni undrar, soffan är från Jysk.

Hallå hallå


Min favoritmodell, Adriana Lima.

God morgon på er. Håller på att hälla i mig morgonkaffet samtidigt som jag lägger på mascara, ska nämligen iväg på ännu ett skabbigt möte som är obligatoriskt från AMS, trodde att jag var fri men icke. Gårdagen spenderades med Judas och hon åt middag här med oss, första brunsåsen i mitt liv gjordes! Så söt som hon är färgade hon även mitt hår som nu är lila i princip, älskling undrar om jag har blivit besatt av lila eftersom vi har det i hela lägenheten haha. Ska försöka fota en godkänd bild och lägga upp så ni får se! Förutom att mitt hår gick sönder är jag faktiskt nöjd.

Jo förresten, har knäppt några bilder på lägenheten nu som en läsare önskade så lägger in dem i eftermiddag :) Ska värma på några köttbullar från igår, spruta ner dem med sambal och kolla på tredje säsongen av Family guy. Hoppas ni får en bra dag, puss på er.

En i mängden


Turkisk technodans!


Bad to the bone

Håret, som borde vara välborstat, sitter i en slarvig knut. Disken står fortfarande orörd. Jag känner inte igen mig själv, jag har en känsla i magen som jag inte har känt på länge. Som fjärilar, fast inte så söta och oskyldiga. Nej, de här fjärilarna är svartvingade och bad to the bone. Jag känner mig taggad, för vad vet jag inte. Det bara pirrar. Vad betyder det? Det måste komma från mitt undermedvetna, skulle vilja träffa den jäveln och fråga. Jag bara måste göra något drastiskt, uppnå kicken. Och jag är rätt säker på att den inte kommer av att diska.

Har jag möjligtvis fått ny energi? Har ju letat efter inspiration i evigheter. Men, vad ska jag använda den till? Känner mig förvirrad och hjälplös, likt en brud som fått sin första mens. Något inom mig måste släppas lös, och det är nu.



Vad tycker du egentligen?

Fick en kommentar om önskan av bilder på lägenheten, självklart ska jag fixa det ;) Anledningen till att jag inte har gjort det tidigare är för att det är sååå långt ifrån klart så att det ser pinsamt ut, och vi har fortfarande inga gardiner! Så ni får inte skratta sen haha.

Tycker att ni är snåla med att kommentera hörrni, er önskan är min lag som sagt (oh yes, tolkningsfritt) hur ska jag veta vad ni vill läsa/se/veta om ni är lika tysta som graven? Jag svarar alltid på kommentarer jag får och uppskattar varenda en. För om du har en åsikt, varför inte släppa ut den? Jag bits inte,,, så ofta ;)
Så vi kan göra en deal; om jag lovar att uppdatera mera, säger ni vad ni tycker oftare då?

Min trevliga helg


Jag uppdaterar mindre än vad en jude delar med sig, sorry men jag kan verkligen inte skriva när någon kollar på och läser samtidigt, vilket är svårt att undvika i den här ettan. Vi använder nämligen TV:n som skärm så jag har den aldrig för mig själv på helgerna om man säger så.

I fredags bjöd vi som sagt över några vänner på en flaska eller två, ingen av oss orkade gå ut + att det ändå inte är folk ute alls helgen innan löning. Igår lunchade vi nere på stan med mina underbara föräldrar och deras nya, helt galna vänner. De är som kopior, och ni som känner mina föräldrar vet precis haha. I alla fall så åt jag världens godaste tapasplanka med bl.a. friterad bläckfisk och vitlöksbröd, mmm... Vet inte hur, men vi hamnade hemma hos dem efteråt där hela kvällen (natten) spenderades. Det bjöds på dans, ost & kex, smågodis och andra läckerheter kan man säga. Svårt att korta ned allt som hände för det var heeelt galet.

Sitter just nu och är proppis efter älsklings underbara mat. Ska förmodligen kolla på någon läskig rulle och dricka cola, alltid gott dagen efter. Vi har tvättat i 4 timmar konstant så är rätt slut, däckade en stund på soffan. Får se om jag får egen datatid mer idag annars hörs vi imorrn sötnosar, puss.

Hemma efter begravningen

Vi tog idag farväl till gammelfarmor Margit i Blidö kyrka, efter hennes nästan 93 år här på jorden. Ska tända upp ett ljus för henne i fönstret nu. Vila i frid

Har fått hem våra ICA-kort äntligen så ska shoppa loss ordentligt, är galet less på ketchup just nu. Saknar mammas mat som aldrig förr, vi har ju inte ens råd med grönsaker eller fisk för den delen. "För mycket månad i slutet av pengarna" som pappa brukar säga. Får se vad vi hittar på att göra denna fredagskväll trots tomma plånböcker, det kommer över några som vanligt och förkrökar i alla fall. Vi hörs senare alla party people ;)

Bildbrist


Tänk om detta fanns på andra sidan dörren..

Jag själv tycker att det är astråkigt att läsa inlägg som saknar bild, men snart är fan mina bilder slut. Det är INTE många bilder som blir godkända på mig, och att sminka sig och fixa håret i ca 2 timmar (ja, jag är seg) bara för att ta nya känns jävligt ovärt. För det första fotas jag bara på krogen (gissa om det var svårt att hitta en bild till mitt CV!) då jag är obekväm som fan framför kameran. För det andra är jag inne i en riktigt "fulperiod" där mitt hår är fett konstant, ögonfransarna lossnar, dålig hy och så är jag allmänt fet och nedstämd.

Så om det kommer upp nått inlägg utan bild, hata mig inte! Puss på er.

100% desperat



Kom på mig själv idag. Folk brukar kalla mig för en "desperate housewife" eftersom jag är arbetslös och går hemma hela dagarna, men jag kan inte laga mat (förutom nudlar och starta mikron) eller tvätta (kläderna är sträva och skrynkliga) eller ens ta i disktrasan (gammal fobi). Detta är saker en hemmafru bör kunna, vilket leder till att jag bara är desperat helt enkelt, rakt igenom.

Jessie skulle egentligen kommit över idag och färgat mitt hår (gaaalen färg!) men hon mådde dåligt stackarn, så jag och min utväxt får springa över till mor nästa vecka istället. Min vän Stephanie (Keffie) undrar om hon får komma på rundtur i vår nya lägenhet så hon kommer över om några timmar. Får nog släpa med henne till Flygfyren (ICA) och köpa lite mat inför helgen, hon går HR så då kan hon tipsa om lite matförslag tycker jag ;)

Ska gå och blanda mig en kopp skabbigt Neskaffe nu, slänger nog in några rader senare. Puss.

På en höft runt lunch


Mega Epic Fail Haxx / Reeboo ft. Judas

Har precis vart nere på byn och lämnat in mitt CV till en viss butik som söker extrahjälp, hoppas på det bästa nu. RB kommer hit på eftermiddagen och sätter upp beslag till gardinerna, äntligen. Grannarna mittemot ser ju rätt in så det går inte att glida runt butt naked direkt när fönsterna är otäckta. Mamsingen undrade om vi skulle träffas idag på stan för hon skulle tydligen kolla på nya gardiner hon med, så ska möta upp henne om några timmar.

Funderar på vad jag ska äta till lunch, gick upp kl. 07 och det är jag inte alls van vid vilket gör att jag redan är hungrig igen haha. Äta bör man. Dock finns det inte så mycket "lunchaktigt" i kylen, får dra med älskling och handla senare ikväll. Förstår inte hur tjejer har råd att ha mens, sjukt dyrt med bindor/tamponger! Som tur är kan jag välja när jag vill ha den så ska vänta till löning ;)

RollerCoaster Tycoon 2

Vet inte om det är jag som är barnslig, men fan vad jag älskar det här spelet. Lirade det flera timmar om dagen när jag var liten, kommer ihåg när mina föräldrar sa att jag skulle få fyrkantiga ögon som äldre haha. Spelet i sig är egentligen inte sådär överdrivet kul, men eftersom jag älskar att designa egna saker passar det perket. Det är typ som Sims, fast du bygger din egna nöjespark istället med olika teman osv. Så det är att rekommendera för er Sims-lovers ;) Finns att tanka ner på Piratebay.org för er olagliga jävlar. Måste fortsätta med min bana nu! Haha snacka om addicted...

Det roliga är att spelet förkortas precis som mina initialer, RCT (Rebecca Cecila Tärnsby). YEAH!


Krångel med bloggen

Min menyrad har plötsligt fått för sig att den ska ligga längst ner UNDER alla inlägg? Har den gjort det länge? Jag har verkligen inte sett det förrän nu. Hörde även att det står att bloggen är lösenordsskyddad när man söker på den? Är det så för fler av er? Har checkat inställningarna och de är som de ska i alla fall. Det ballar ur!

Försöker hitta vad som är felet nu (dock utan resultat) så ni får ha tålamod kära läsare ♥

UPDATE: Löste problemet med menyraden! :D Dock kvarstår det mystiska lösenordsskyddet..?

Baksol

Gick igår in i en betongvägg. Helt plötsligt kunde jag ingenting längre, så jävla värdelös på precis allt. Tavlan går åt helvete eftersom jag inte vet hur man gör, jag kan inte ens steka pannkakor eller laga mat överhuvudtaget och så fort jag öppnar käften kommer det ut fel ord... "Även solen har sina fäckar" är bullshit. Isåfall har den här solen mer fläckar än de 101 dalmatinerna tillsammans. Det är banne mig alltid skugga här, solen lyser bara på det stora höghuset mittemot. Men varför ödsla tid på någon nere i gränden? De är ju inte lika attraktiva och stolta.

Skicka mig i en bananlåda utan retur till ett ställe utan krav och egoism.

Tills dess är jag fast här, i en värld av perfektion.

Dagens sanning


Det där jävla håret

Eftersom min utväxt är 3 meter är det dags för färgning, men VILKEN FÄRG? Kikade nyss igenom bilder på min kalufs genom åren och satt ihop några här nedanför. Jag har verkligen ingen aning vad jag borde ha och inte, så satte dit siffror så ni med bra smak kan tycka till! ;) Höhö...

Vilken färg ska jag köra på? Ge jättegärna andra förslag och frisyrtips! ♥


Brännande innanlår

Duktig med träningsvärk jag börjar få från gårdagens äventyr, fan vad tränad jag måste ha
varit förut när jag red regelbundet! God daaamn... Såhär såg spektaklet ut i alla fall:


Och en bild på hela gänget; Malin, Jag, Matilda och Alexandra.


Riktigt kul var det, trots att min pålle fick flipp 24/7.

Även fast jag inte kan lyfta benen normalt tycker jag ändå att det är så skönt med träningsvärk,
det är verkligen ett bevis på att man har rört på fläsket ordentligt. Lite cred till sig själv helt enkelt.
Så här sitter jag med mitt morgonkaffe en Hitlerkall novemberdag och njuter av smärtan.
Någon som känner igen sig? Eller är jag bara störd? Det sistnämnda förvånar mig inte.

Farsans dag

Har haft den skönaste söndagen på länge. Efter en fet frukost åkte jag, Manlin, Matilda och Alexandra ut till en väns hästgård och red, så jäkla roligt. Jag fick ett spattigt sto som hoppade till för minsta lila, så när vi galopperade ute blev det sken, alltid lika trevligt. Alexandra red för första gången så det var jättekul att se. Det togs många bilder så kan visa er senare hur sexig jag är med förliten ridhjälm och smutsiga mjukisar ;) grrr...

Så nu stinker mina enda låga skor hästskit. Har duschat två gånger idag haha! Åkte med syrran hem till mami och papi för att fira farsans dag. Vi åt supergod lax (saknar mammas mat som f-a-n) och det bjöds även på tårta och RIKTIGT kaffe, klarar fan inte av neskaffe mer... Och eftersom mina föräldrar är så underbara fick jag ett ritblock och blyertspennor med olika styrkor att leka med :D woohoo! Har inte jobbat på tavlan på några dagar nu men ska fan ta tag i det imorrn. Det jobbiga är ju att det krävs inspiration, får väl leta efter lite under mattan eller något.

Cheers to the freakin weekend

Yo homies, what's up? Hoppas ni mår bra. Har insett att jag har blivit sjukt dålig på att uppdatera, ber om ursäkt för det men det känns som att jag aldrig har tid att sätta mig ner och skriva i lugn och ro. Passar på att slänga in några ord nu innan folket kommer.

Gårkvällen slutade upp (precis som jag misstänkte) på Mobergs, där det s ö g (precis som jag visste). Nog om det, vi gick hem tidigt i alla fall. Älsklings kusin kom hit och sov över, alltid lika trevligt. Han kommer tillbaka imorgon igen för att vara med oss och fira farsans dag. Ikväll vägrar jag banne mig gå ut, tänker slå rot här i lägenheten oavsett alla lockande erbjudanden. HÖR NI DET?! Haha. Är så galet mätt, hjärtat kokade och stekte fläskkarré som blev supergod. Älskar att han har gått kockutbildning, avundsjuka eller tjejer? ;)

Nu ska jag slänga på lite kemikalier i ansiktet innan några vänner kommer över på förkrök. Även fast man inte ska ut kan man alltid ta ett glas rött, eller två... tre... sex...

Dagens fundering

Eftersom jag är förjävla lat orkar jag inte fota, lägga in, redigera osv. så ni får föreställa
er hur glansigt och fint det är i lägenheten nu (tänk Ajaxreklam, ok?)

Har även hunnit med att köra en mani-pedi och släng på lite glitter, det är ju faktiskt fredag trots allt. Känner egentligen ingen större lust att ramla runt på krogen ikväll, skulle lika gärna kunna vara hemma och bli masserad, höhö... Önsketänkande dock, min sambo är nämligen hyperaktiv på helgerna efter sina jobbiga arbetsveckor, så att ha en stilla hemmakväll händer bara inte. Det är folk här i princip varje dag, visst älskar jag dem allihop men ibland behöver man som tjej, en viss period i månaden, lite lugn. Håller ni med brudar?

Har inte rökt på hela dagen så känner mig sugen på godis 24/7. Brukar normalt inte röka förrän älskling kommer hem, tycker att det är sjukt tråkigt att röka ensam konstigt nog, vilket iofs är skitbra då vi båda ska sluta röka snart. Jag hade nästan slutat helt tills då jag träffade Mr. T förra våren, och eftersom han rökte började jag igen haha. Men men. Vad jag hittar på ikväll återstår att se, min vän Malin kommer hit och "förar" i alla fall resten är ett  mysterum.

Fredagsgöra


FAN VAD JAG SKULLE VILJA SE ERA MINER! Haha!

Tog precis oskulden från att storstäda lägenheten, höll förfan på i två timmar utan vidare resultat. Känns ju bra. Passar på att skriva en rad innan toastädningen, får gåshud av att bara tänka på alla grabbar som vi haft här... Borde inte det vara mannens uppgift? Det är ju fan dem som hänger och slänger runt. Ska fan se till att det blir lag tills nästa vecka.

Idag har vi bott här i prick en vecka, känns som mycket längre faktiskt (med tanke på dammet d.v.s.) och vi båda stormtrivs. Det är grymt mycket kvar på inköpslistan men vi får helt enkelt ta en sak i taget, vilket vi bägge hatar då vi vill ha klart saker på en gång, men prioritering av julklappar och betala tillbaka lån kommer först... Fan vad jag vill ha den där matbordskronan!

Kom på att det nyss var 11/11-11 Kl. 11:11, snacka om höjdpunkt! Men eftersom jag såklart missade skiten får jag vänta ett år, en månad, en dag, en timme och en minut. FML.

Redan torsdag?

Hallå i stugan! Har haft fullt schema hela dagen så har tyvärr inte hunnit slänga in något inlägg förrän nu, oh yeah I'm bad. Dagarna går så sjukt fort även fast det känns som att jag inte gör något överhuvudtaget.

Min dag började nere på byn med min andra halva Jessie. Vi skulle fixa hennes ajfån (iphone) men failade totalt så vi gick hem till mig och tröståt godis från Hemmakväll framför Family Guy. Me gusta. När hon lämnade mig åt ödet fick jag genast nytt sällskap av älskling och hans polare, den ena fixade tapeten bakom soffan! Äntligen slipper man skämmas över skiten. Tvättade även för första gången i tvättstugan, vilken jävla centrifug säger jag bara. Malin dök även upp nu under kvällskvisten på en kaffe och körkortsplugg, hon och hjärtat ska börja träna tillsammans.

På söndag är det ju farsans dag så då ska vi hem och mysa hos päronen, känns som att om jag åker dit kommer jag aldrig vilja åka hem igen haha. Fick även förfrågan av Malin att rida på förmiddagen :D längtar som fan! Ångrar bittert idag att jag slutade upp med ridningen för 5 år sedan. Kommer säkert att flyga av lika snabbt som jag kommer upp!

Nu ska jag hämta något iskallt att dricka och vika tvätt. KÖR I VIND! Puss sålänge.

Desperate housewives

Bild från i Midsomras (därav hamsterkinderna)

Har precis varit och hämtat ut tapeten vi beställde tidigare i veckan, polackerna hade failat bakom garderoberna som vanligt. Hade jättemysigt med mamma nere på stan idag. Vi lunchade på Pelikan och strosade runt lite i affärerna, fick med mig badrumsmattor (två runda), bordstabletter, ugnshandskar m.m. Fick även ett par skitsnygga sammetsleggings av mamsen ♥ Ska rocka dom på fredag hade jag tänkt.

Alltså, trodde aldrig att jag skulle prioritera grejer till lägenheten före snygga kläder på rea. Ack så fel jag hade, det är ju så jävla kul! Vill bara köpa allt allt allt och dekorera/inreda med, speciellt en matbordslampa jag hittade idag - SNAP! Ge mig 5000 kr? Eller ett jobb, det vore trevligare.

Nu ska jag marinera kycklingen och börja med maten så att den är klar när älskling kommer hem.

In i dimman!


Vilken jävla dimma det är här i Norrtälje! Ser inte ens över till grannhuset,
vilket iofs är jävligt bra då vi inte har gardiner än haha..

Kom på att min förbättrade sömn såklart beror på att jag inte har druckit något kaffe sen vi flyttade(!!!) så när älskade mami och papi kom förbi igår kväll med Neskaffe var det kört igen. Är sliten likt en judes kondom just nu. Men vila blir senare, nu ska jag ner på stan med mamsen och kolla på lampor till lägenheten. Hörde även ett rykte om sushi ;)

Alltid lika roligt

Fan vad kul att allt flera kikar in hit på bloggen, hade besöksrekord igår efter min "mini-bloggpaus". Ni är varmt välkomna era sötrövar! ♥ Känn er som hemma, ölen står i kylen.

Vaknade nyss ofrivilligt av att alarmet ringde, hade ställt det på en timme men det räckte fan inte. Var uppe före tuppen på mitt sista "jobbcoaching"-möte (HALLELUJAH!) så efter att ha tryckt i mig carbonaran från igår blev det "matkoma" som vi kallar det. Sprang förbi H&M innan och köpte svamp (ni tjejer fattar) och helvete så snygga toppar de har fått in! Ögonshoppade för några tusen alltså. Så för er som inte är broke ass like me borde ta en titt.

Nu funderar jag på att fortsätta med tavlan innan jag springer iväg till Flygfyren (ICA)  en snabbis och handlar lite onyttiga ingredienser, har ätit upp alla kakor i smyg och känner på mig att hjärtat kan förtjäna något gott när han kommer hem från jobbet ;)

Bilden är på mig & Malin och togs av min fina kusin Anglica (http://jellica.blogg.se/)

Sneakpeak

Älsklings tröja (som jag hade på mig i lördags, se inlägget innan) fick ställa upp som motiv till min första riktiga tavla. Är så sjukt nervös att jag kommer sabba allting eftersom jag aldrig har målat med färger, har alltid kört på blyerts. Tänker i alla fall försöka! Praise the lord...

Ska göra de blå partierna lila istället då vi som sagt ska ha det som accentfärg i vår lägenhet, så om skiten ser bra ut i slutändan kan den väl få hänga på väggen en stund ;)

Kung för en kväll

I am! Såhär manlig såg jag ut i lördags på Mobergs Halloweenfest. Hade så sjukt kul, ingen av mina vänner kände igen mig. Vakten kallade mig för "50 cent" och fick även höra "Justin Bieber"?! Haha det var lätt värt att skämma ut sig lite. Fick faktiskt några ragg bestående av lättvälta fjortisar som tryckte sig mot mig, HAHA! Jävlar vilken kväll. Ni skulle ha sett hur alla killarna kollade på mig, de kunde verkligen inte bestämma mitt kön. Förutom keps och bling-bling hade jag världens största byxor och slitna sneakers. Klockrent.

Vad säger ni? någon som skulle ragga på mig om jag var hiphopare? ;) kss ksss...

Trivs som idomin på en fjortis

Jag mår som en gud. Trodde att jag aldrig skulle trivas så pass bra som jag gör nu, känns toppen. Nu börjar allt komma i ordning och grejorna är på sin plats. Har aldrig haft så lätt att somna tidigare, brukar normalt vända på mig i någon timme innan men nu däckar jag på 1 sek. Första natten vi sov över var i fredags och jag har inte haft någon hemlängtan ännu.. eller?! Haha får ta att besöka mami och papi snart, de har ju rivit ner hela huset sen vi flyttade så undrar hur det ser ut nu. Lovar att de har byggt pool och helikopterplatta för att fira ensamheten.

Lägenheten är 42,7 kvm med sovalkov på andra våningen. Så jävla skönt att precis allt är nybyggt så man slipper tänka på vad folk har gjort med t.ex. duschmunstycket... åååh vad äckligt haha. Färgmässigt är det mörka möbler och ljus tapet med silver & lila som accent, helt sjukt att älskling gick med på det. Det kommer att bli så jävla snyggt när allt är klart, vill bara ha ett jobb så att jag kan köpa allt jag vill inreda med. Så jävla värdelöst att inte kunna bidra.

Bilden ovan är på det nya utdragbara köksbordet.
Lovar att lägga ut bilder så fort gardinerna och tapeten är uppe!

Honey, I'm Home!

God förmiddag på er! Hoppas att ni har haft en bra helg. Har inte bloggat på nästan en vecka nu p.g.a. flytten, IKEA, Halloweenfester och Rihanna osv, men idag har jag äntligen en stund över! Så eftersom jag har så jävla mycket att berätta tar jag min bloggfria vecka från början ;)



I tisdags kväll drog jag, älskling, syrran och mami in till Globen och lyckades pricka in den enda konserten hon inte ställde in, snacka om röta! F-Y-F-A-N vilket drag det var, Calvin Harris spann som en katt i DJ-båset och han bjöd faktiskt på mer ös än Rihanna... Så fort jag har lärt mig hur man lägger upp egna videos här i bloggen ska jag visa er!

Rihanna's scenshow var helt galen, för att inte tala om kläderna! ALLA hennes nya låtar baseras på sex och rock n roll så hon var halvnaken till 90%, love it. Det tråkiga var att hon inte kunde göra sitt bästa då hon var sjuk, de första låtarna var ganska falska men hennes röst blev allt bättre ju konserten gick. Låtarna hon körde var allt från "Pon de replay", "Unfaithful", "Umberella" till "Man down" och sprillans nya singlar. Riktigt bra!

Det bästa hon gjorde ändå var att dra upp en tjej från VIP:en och körde en lap dance på henne! Heeelt galet, hon tog tjejens händer och la på hennes tuttar haha! sen åkte de ner genom scenen. Hon snodde även åt sig en kamera från en kille och tog kort på sig själv, crazy som fan. Sen stod hennes största fan (en kille, kunde ALLA låtar utantill) längst fram vid scenen, så när Rihanna gick förbi och high five:a alla kysste hon honom på kinden. Jag hade sjukt kul, är supernöjd.

Fullt ös i min fritös

Ber om ursäkt i förtid, men de nästkommande dagarna kommer jag förmodligen inte ha tid för att blogga då alla grejer ska flyttas till lägenheten. Det ska sättas ihop möbler, matchas och pillas så det kommer vara ett jävla liv! Speciellt då våra smaker är heeelt olika, som tur är vet jag bäst ;) Mohaha! Så idag blir det ev. första natten om allt går som det ska :D

Nu väntar jag på att cykeln ska komma hem så jag kan glida ner till Apoteket innan vi tar släpkärran till IKEA! Har t.o.m. fjärilar i magen haha. Var ju På Rihanna igår, GRYMT! Dock gav hon mig lock i öronen. Berättar mer om allt så fort jag har tid för att slå mig ner vid datorn! Puss ♥

Fartfylld vecka

Eftersom det är SÅ roligt att pendla till Stockholm från Norrtälje tänkte vi göra det 3 gånger den här veckan! Haha, skämt åsido, dock förstår jag fan inte hur saker vi planerade för längesen slutar upp samma dagar? Stressigt till tusen.

Ikväll ska vi som sagt på Rihanna i Globen men det är fortfarande inte klart om hon är tillräckligt frisk, vilket känns jävligt kul om vi skulle åka in hela vägen och det sedan blir inställt... NOT! Imorgon kör vi vidare till IKEA för den efterlängtade shoppingen till min och sambons nya lägenhet(!!!) för att sedan på torsdag uträtta ett ärende som kommer att förändra våra liv till en viss del ;)

RSS 2.0