- Underbara sol -

Morgonciggen i sällskap av värmande sol är inte helt fel. Ska dra iväg på lite ärenden nere på byn med älskling, sedan ska vi följa med far min till båten för att kasta lite i hopp om feta abborrar. Uppdaterar när jag kommer hem, njut av solen sålänge!

- Idol 2011 kan lägga ner -

För vem som vinner är redan solklart. Molly Pettersson Hammar övertygade alla vem som har störst. GOD DAAAMN säger jag bara! Spelar ingen roll ifall hon inte blir etta, den här tejen blir signad direkt efter programmet.
För er som missade Idol ikväll har ni länken här när Molly sjunger:
http://www.tv4.se/idol/klipp?videoid=2073529&treeId=3020205

- Transformers 3 -

Efter en evig längtan fick jag äntligen se den tredje utav en av mina favoritfilmer, men jag måste dock säga att jag blev besviken. Filmen var 2,5 tim lång men kunde lika gärna ha varit 1 tim, jävligt utdragen handling. Hade rätt höga förväntningar då tvåan var grym (vilket de flesta uppföljare inte är). Dessutom hade de direktöversatt undertexten till svenska så allt var fucked up. Den blonda slampan som ersatte Megan Fox drog ner rejält på betyget, INTE ok. Kan dock tänka mig att filmen är rätt ball i 3D.
Slutbetyg: Transformers 3 får 1/5 toasters.

- Bloggen fyller 1 vecka -

DET FIRAR VI MED EN NY DESIGN!
Pillade ihop en ny header/banner eller vad fan det heter över natten. Lite annorlunda, tror jag gillar det faktiskt. Ska fixa en ny bakgrund och ändra om lite småskit med.
Alltid kul med en förändring, eller..? vad tycker ni?
OBS. Syns inte designen? Högerklicka och  "Hämta igen".

- Har du ca 1700 spänn över? -

GE MIG någon av dessa och jag är din förevigt, deal?
Jag vet i alla fall vad min första lön ska gå till.
Vilken tycker ni är snyggast?

- Hemma efter ett varv på byn -

Fick ett sms av min vän Stephanie som slutade tidigt idag så jag gled då ner till staden för fika och fönstershopping. Har inte träffat henne på länge så det var jättemysigt. Fick med mig en mascara (Den svarta Telescopic är BÄST) och en vinröd väska, passar skitbra till allt det beiga jag har (jag är en riktig väskbög, kan aldrig ha för många) så ett stort tack till min bästa mamma för det tillskottet. Försökte mig även på att hitta ett par jeans då jag inte har ett jävla par men misslyckades som vanligt. Tog en chailatte på Pelikan och pratade skit samt dreglade över Guess höstkollektion inne på Boutique Diva. Life's a bitch!
Stephanie på en strand i Simrishamn, Skåne -10 ♥

- Natthumor! -


- Kvinnokroppen -

Kan aldrig sluta förundras, finns fan inget vackrare. Kommer aldrig att kunna förstå mig på bögar HUR I HELVETE ni kan välja bort detta framför något utan sexiga kurvor?! Haha, skämt å sido. Jag tycker tjejer är snyggare än killar och står fast för det, och nej man behöver inte vara bisexuell för det tro mig ;) Trodde det när jag var yngre ett tag då jag fascinerades mer av hur kvinnor såg ut, men insåg svaret efter första pojkvännen haha! Dessutom är det mycket roligare att teckna tjejer då man kan överdriva formerna hur som helst. Min favoritkroppsdel är helt klart midjan och därefter rumpan. Bröst går helt bort, de är ju bara i vägen right?
I'D HIT THAT!
Jesikah Maximus har fan en av de bästa rövarna jag vet.
Börjar förstå lite varför jag valde en kenyan till pojkvän, rooompa ♥

- Tidsfördriv -

Vilken buss åker du oftast: 657 & 676.

Vilken fråga ställer du oftast: Va?
Vilken film såg du senast: Kung Fu Panda 2.

Har du varit kär: De kan du ge dig på.

Är du kär nu: Garanterat!

Är du en bra flick-/pojkvän: Har aldrig vart ihop med mig själv, dunno.

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast: Lite jobbigt annars va? Haha.

Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad: I'm a teaser babe.

Hur raggar du: Spöar dom i ölhävning.

Har du sett din bästa vän gråta? Ja.

Vad åt du senast? Grandiosa kebabpizza :D

Har du varit med i en rättegång? Inte än.

Är du polare med grannarna? BÄSTA grannarna någonsin ♥

Vilka språk pratar din mamma? Svenska, engelska.

Vilka länder har du bott i? Sverige.

När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? I Söndags för att slänga skit på Görla.

Har du täckt någons hus med toalettpapper? JA! Han borde ha gett mig godis.. (Halloween)

Suger det här? Som fan.

Har du varit på ett party? Inte vad jag minns.

Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror: Välkommen, kön är därborta.

Har du varit utomlands? Spanien. Räknas Finland & Danmark?
Har du sett din bästa vän naken? Din dröm, min verklighet.

Vilket är det bästa bröllopet du varit på? Min farbrors (det enda jag har varit på).
Vilken tid gick du upp imorse? 11.30?
Vem är den senaste kändisen du tog på? WTF?

Vad gjorde du klockan 2 inatt? Spelade Wordfeud :D
Vad är det första du gör på morgonen? Ramlar ner på golvet.

Vad ska du göra efter det här? Bädda sängen.

Vem kramade dig sist: Älskling.

Vem pussade dig på munnen sist: -
Vem tog dig på rumpan sist: -
Vem sa jag älskar dig sist: <3
Dagens saknad: Jobb.

Dagens vill ha: Allt gratis från Elise Ryan & Guess höstkollektion.

Dagens smink: Nada.
Dagens klädsel: Kör naket.

Dagens klantighet: Råkade spara över en bild jag älskar. Fan.
Dagens bästa: Inget än sålänge.
Dagens frisyr: Dagen efter.
Ringsignal på mobilen: Elephant man - In jamaica.

- Praktik eller utbildning -

Mötet med min handläggare igår fick jättebra. Fick massa pappersarbete gjort och han gav mig idén (eftersom Norrtälje bara erbjuder jobb som kofösare) att ta en av deras fria utbildningar eller en kort praktik då det i princip alltid leder till jobb därefter. Så just nu plöjer jag igenom deras hemsida likt en skördetröska i hopp på en fullträff.
Bild när jag hade lila hår för ett tag sen :)

- One love -

He was black and she was white
you know that most people thought that it wasn't right
I could still remember what she used to say...
♥ It don't make any difference to me ♥

- Norrtäljefisk? -

Hittade bilder från i somras då jag och älskling gick ner till bryggan och metade kl 04.00 en lördagnatt. Jag hade förväntningar på fetaste abborrarna men hela jävla Norrtäljepölen består tydligen av dessa slemhögar?!

Haha! Tror jag fick upp 5 st. Den till höger är fan gigantiskt!
JAG FISKAR BRAX LIKE A BAWS!

- Första mötet avklarat -

Mådde galet illa så fort jag satt mig ner vid föreläsningen, tur att jag lyckades hålla in det i 1,5 tim. Förlåt om du läser detta Alex ♥, men det sög extremt jävla mycket och var helt ointressant. Vaknade precis upp från min cat-nap på soffan, drömde att jag inte kunde öppna ögonen, gör det ganska ofta konstigt nog. Nej ska ta mig en kopp kaffe nu innan jag tvingas gå ner (UTAN MUSIK) hela jävla vägen till AF igen.
Bjuder på en halvnykter bild från lördags, kussen (http://jellica.blogg.se/) & jag.

- Vart jag mig än i världen vänder -

Har haft en otroligt lugn och händelsefri dag. Fick ett par riktigt snygga höstskor av Pappa, beigea och fluffiga precis som jag vill ha det! Haha men det matchar faktiskt trenchen jag har... ANYWAYS, imorgon ska jag till arbetsförmedlingen två gånger på föreläsning samt möte, grattis till mig. Just nu sitter jag som vanligt och dreglar över alla äckligt snygga saker på Nelly.com och drömmer om ett schysst jobb. Jag vill även ha en jordgubbsshake. Och afrikanen i Fast five.
Jag innan topless-badet med Malin och ålänningar, Rock Off-festivalen 2010.

- Vila i frid -

Fick veta på min väg hem i natt att en bekant till mig har avslutat sitt liv här på jorden. Jättegullig tjej som hade hela livet framför sig. Det går inte att förstå varför, hur kan det bli såhär? ett resultat av vad? En massa frågor som aldrig kan besvaras.
Förutom min farmor och låtsasfarfar har det, i min närhet, inte varit någon som gått bort. Jag är väldigt lyckligt lottad, för den här känslan vill jag inte bli van vid. Vila i frid nu Melinda.

- Mobergs IGEN?! -

Trodde ni verkligen att jag skulle få vara hemma och dega i XL-mjukisar?
Vi (då menar jag alltid jag och Thomas) blev först övertalade om att gå till Piren (dock tvekade vi då det finns snyggare brudar på Mobergs) så vid 00.30 fick vi skjuts av partybilen upp. Kände i princip inte en jävel där. Träffade på min fina kusin Angelica som tog med mig under bordet (ni fattar) och innan jag ens hann säga körtelfeber stod Malin på dansgolvet. Vi tre körde så hårt det gick. DJ:n var kass MEN han spelade ju Elektropop! Hamnade inte i sängen förrän 05.00.
Älskar den här bilden på mig och Malin.

- Att gå ut eller inte -

Det är dagens stora fråga. Sitter just nu och jäser under mitt dubbeltäcke efter en meny från Donken och ser Kung Fu Panda 2, som hjälp till inspiration har jag ett glas rött i handen. Känner egentligen ingen större lust att kladda på massa kemikalier i ansiktet idag, kanske blir en hemmakväll trots allt?

- Skönaste remixen ever -


- Sjukt kul fredag -

Sitter och lyssnar på älskling som försöker att stämma en gitarr, trots att den enda låten han kan är "Smoke on the water", med morgonkaffet i högsta hugg. Känns ganska slitet i både huvud och ben men FAN SÅ KUL jag hade! Dansade loss med Malin och kusin Angelica hela kvällen. Lyckad kväll med mycket skratt. Peter Siepen levererade som vanligt bästa musiken. Nu ska jag piska 17 pers i Wordfeud och förtära en alvedon eller två, blir förmodligen utgång till Havspiren ikväll!
Bild tagen förra gången Peter Siepen gästade Mobergs, Malin i bakgrunden :)

- Wordfeud -

Det här spelet tog över mobilvärlden lika fort som klamydia på en rysk bordell. Självklart blev jag tvungen att testa, vilket resulterade i att jag spelade med randoms hela natten. Lite jobbigt eftersom elkillarna borrade sönder väggarna 07:30 så ingen skönhetssömn här inte. Nu blir det till att försöka vila och städa för fullt innan utgång!
Så om du vill få din RUMPA KICKAD invita mig; Reeebooo ;)

- GLAD CHEY! -

Fick höra av mami att det blir skåne nästa sommar, som jag längtat! Har blivit ditsläpad i princip varje sommar sedan innan jag ens var född. Men det är inte förrän nu på äldre dagar jag lärt mig uppskatta lanskapet och njuta på riktigt. Var där sist 2010 med päronen, sambon och min vän Stephanie och stekte fläsket hela dagarna, åt mitt livs godaste pizza och drack öl på stranden i solnedgången. Någon som tackar nej eller?
Bild på mig från senaste resan till älskade Simrishamn
Den som säger "SKÄNK SKÅNE TILL DANMARK" kan suga min vänstra.
Och högra när den ändå håller på.
Peace

- Fredagsplaner -

Jag är nog bland de sämre på att måla naglarna, kanske för att jag inte har några vilket bidrar till att allt hamnar utanför.. Men men. I morgonkväll ska jag över till Veronica på födelsedagsfika (fyllde 19 i onsdags) och umgås innan vi går ut tillsammans till Mobergs, Peter Siepen ska tydligen vara DJ och förra gången var han grym så hoppas på det bästa! ;)
Bild på Veronica och mig innan studentfotot, graciöst!

- Lakansbyte = feeest! -

Så fort jag en syssla att utreda i rummet (dammsuga, damma, byta lakan osv) förvandlas mitt parkettgolv i källarn till en nattklubb. Sätter alltid på högsta och dansar loss i min ensamhet, så jävla skönt. Tänk om man kunde dansa lika bra på en riktig klubb, vore guld!


- GE MIG BARA! -

Nätshopping. Finns det något farligare för oss kvinnor? 100% beroendeframkallande och bidrar till enorm frustration då man inser att varans pris talar om att man aldrig kommer att få lägga vantarna på den..
SJUKT jävla snygga grejer från Nelly.com's höstmode som aldrig blir mina. Ändå kan jag inte sluta att kolla vidare efter ännu vackrare ting. Självplågeri?

- Återvända till skolbänken? -

Visade sig att jobbet jag ville ha hade 28+ som åldersgräns och minst 5 års branschvana. FUCK. Får försöka hitta ett annat jobb som känns bra (händer inte, är sjukt kräsen) annars blir det jag och A-lagarna på alkisön i vinter! Det verkar ju onekligen luta åt det hållet.
Dock funderar jag starkt på att plugga vidare, då jag kan få bidrag iallafall. Men har bara 2 veckor på att bestämma inriktning och högskola/universitet. Fuck my life.

- Herrarna i huset -

Eftersom John Blund inte verkar komma på ett tag kan jag lika gärna slänga upp en bild på familjens uppmärksamhetsfjollor. Den tjocka till vänster, Simon, räddade vi från ett katthem (kan berätta mer om det en annangång) för ca 2,5 år sen. Den dreglande (snart tjocka) katt-/djävulsbebisen heter Frasse och är ca 4 månader. Finner ni nu denna information TOTALT ointressant så förstår jag er. Men har ingen lust med nakenbilder idag.
Ska hångla upp kudden nu eftersom älskling redan vänsterprasslar med sin.

- Nattsudderi -

Rummet är kolsvart och älsklingen sover, vilket bidrar till att jag har urtöntiga CS-hörlurar på mig.
Han ska ju upp i ottan stackarn, själv njuter jag av ett extra glas rött såhär på onsdagskvällen. Fick brev av arbetsförmedlingen idag om information till ett jobb jag vill ha, hoppas hoppas! ska dit nästa fredag på arbetsintervju. Så nu sitter jag och undrar hur fan människor klarar av att ha morgonrock på sig då jag svettas som en gambian efter 5 min.
Såhär ser typ jag ut just nu. Dessutom är det fan inte långt kvar till TRANSFORMERS 3!
Jag vet inte vad, men det är nånting mellan mig och robotar...

- Flyttade hit istället -

Trivdes verkligen inte med namnet "Nakenchocken" så bytte bloggnamn till mitt vardagliga smeknamn "Reeboo". Känns mycket mer hemma! Vi får väl se om det förändrar mitt fantasiflöde i framtiden. To be continued...


RSS 2.0