Mysmåndag

Skönaste måndagen på länge, kanske för att jag har sluppit jobbcoachingen idag? Har bl.a. fikat med Judas & Fairytale (dvs. Jessie & Saga) och jag kunde inte hålla mig ifrån en chailatte, så sjukt gott. Hemma ligger älsklingen sjukanmäld med feber men blev ändå tvungen att gå upp kl. 07 imorse för sin körlektion, annars hade han blivit tvungen att betala på nytt, jävligt dåligt måste jag säga. Har även fått ett glatt besked som jag ser fram emot sjukt mycket! ♥

Fick precis reda på att Rihanna ställde in konserten i Malmö idag för att hon plötsligt blivit sjuk, och vi som ska se henne imorgonkväll! Får ringa Ticnet och kolla läget, annars har vi andra planer ;) berättar mer imorgon!

Kundmeddelande:

Har ÄNTLIGEN lämnat in skiten så måste låna älsklings gamla mobil sålänge vars touch är bedövad (måste fan slå på skärmen när jag ska ringa för en reaktion) så ifall jag inte svarar på era sms de närmsta 2 veckorna är det därför, jag hatar er inte ♥ Ring för garanterat svar helt enkelt!

För övrigt är Sony Ericsson's Xperia Arc den mest ohållbara och kinkigaste mobilen jag någonsin haft. Kameran slutade fungera efter ca 2 månader, Internet/Market gick inte igång alls och den stängde av sig själv bara för att man kollar på den, helt värdelös.

Hardstyle baby

Fredagskvällen slutade upp på "Horbergs" dansgolv bland rök, orrar och gratisdrinkar. Hade en riktigt trevlig kväll ihop med bl.a. älskling, Malin och kusin Jellica, bästa på länge faktiskt om jag tänker efter. Otroligt nog hade jag ingen skallebank när jag vaknade! 1-0 till mig.

Har precis gjort min galna äggröra till mig och hjärtat med sambal, paprika, jalapeno osv. så kommer nog att behöva springa till toan snart haha. Vad som står på kvällens meny återstår att se, men det känns som att det lutar mot en chillkväll med vin och kortspel.. ;)

LANGA TIPS SÖTRÖVAR!

Gissa vad mina älskade föräldrar kom hem med till mig i förrgår? en målarduk och ett paket akrylfärger! Eftersom jag aldrig har målat med "riktiga" färger och måste testa mig fram, är akryl det bästa alternativet då det torkar fort och är lättövermålat. Åh vad jag är taggad!


Sitter nu och googlar som en galning efter något jag kan måla av och hänga upp i lägenheten. Någon som har nått förslag på vad som skulle vara snyggt? blommor & natur, porträtt, abstrakt osv.?


Länka gärna bilder! ♥ Uppskattar all hjälp jag kan få!

 


Riktigt gamla teckningar

Skulle rensa hyllan och hittade mina gamla ritblock, så tänkte bjuda på lite teckningar från 04-05,
jävlar vad längesen! Haha fan så jag kladdade överallt.




Inspiration sökes

Under tiden jag "vart med blogg" har min skrivlust verkligen legat på botten, vilket känns jävligt ironiskt eftersom jag skaffade blogg just för att tömma tankarna någonstans. Det är förmodligen för att det inte händer så mycket i mitt liv just nu, dagarna rinner bara iväg genom höstdepressionens tecken. Känner mig som en likgiltig surkärring, som att mina val inte betyder något.

Jag letar desperat efter inspiration i allt, inspiration till en förändring.
Det är precis det jag behöver.

Disney's desperate housewives


Kl. 00:01:53


...because all we need is candle light.


Prick en vecka kvar

Tiden går nästan läskigt snabbt. Nästa tisdag får jag och älskling nycklarna till vår nya lägenhet, hur sjukt är inte det? Vi fick beskedet den 22 juni och konstaterade då att det är första gången i våra liv vi kommer att längta till vintern, och jäklar vad fort det gick hit!

Vi kommer dock inte att hinna flytta över allt så att vi kan sova där första natten eftersom vi, i julas, fick BILJETTER TILL RIHANNA samma tisdag! 1 nov kommer att bli galet alltså. Det blir andra gången jag ser henne, hoppas att det blir en grym show. Och att hon är topless...

Någon mer som ska på konserten?

Halloween - när fan då?

Är det nu i helgen man ska klä ut sig eller nästa? någon som vet? Älskar att spexa till det ordentligt så jag måste ju vara förberedd ;) Googlade nämligen och då stod det att "Halloween" var i helgen men "Alla helgona" nästa, fattar nada. Sen får man ju hoppas att Mobergs eller Havspiren har Halloweenfest också... eller Playboy Mansion, det kvittar liksom.

Helt galen ljusshow i Halloween-anda!


Sälja sexleksaker

Hur jävla kul vore inte det? Sitter och plöjer igenom lediga arbeten och då dök det upp. Skulle passa mig som en baseballkeps helt klart. Grejen är den att så fort jag hittar ett arbete jag gillar så måste man ha ett skabbigt körkort + egen bil, verkligen ironiskt. Vad är det för fel på cyklar nuförtiden?! Hur bra vore det inte med en cyklande Barbara?


Sugen på att måla

Har känt att det börjat klia lite i fingrarna när jag kollat igenom mina gamla teckningar, vill verkligen lära mig att måla på riktig duk med färgpalett osv. vore så jävla grymt. Har fått i uppgift av älskling att måla en tavla till vår nya lägenhet men jag har bara skills med blyerts, det kanske går ändå att klottra ner ett A3-papper och sätta ram runt?

Får lov att söka lite inspiration efter något snyggt att måla av, för lyckas aldrig måla det jag vill direkt från huvudet. Sen får jag önska mig riktiga dukar i julklapp, eller kanske en målarkurs?


Två av mina senaste teckningar. Slutade rita när jag var 14 och nu, 5 år senare, känner jag verkligen lusten igen. Har dock bara skolblyerts och vanligt A4 att arbeta med, annars hade nog resultaten blivit snyggare haha!

Måndagsuppdatering

Vart dåligt med uppdateringar under helgen såg jag, hade verkligen ingen skrivlust alls. Kan ha varit för den enorma baksmällan? Haha. I lördags var vi i alla fall bara hemma och spelade kort och myste med rödvin och toblerone, kände att vi båda behövde vila lite istället för att dra upp till "Mobban".

Idag har jag vart på den näst sista "jobbcoachingen", som var lika meningslös som vanligt, fixat med försäkringskassan och lirat Wordfeud som en dåre. LÄGG TILL REEEBOOO om du vågar ;)

Frasse växer som en bulle i ugnen, snart 6 mån.

Sitter just nu och rensar mejlen och hoppas på svar från några jobbsökningar, men icke. Ska gå igenom några hemsidor och leta lite bland olika yrkesutbildningar, men det känns så jävla hopplöst ibland.

The Walking Dead


Äntligen har säsong 2 kommit! Har väntat sen i våras. Riktigt bra serie måste jag säga, så är att rekommendera för alla Zombie-älskare ;) Finns att hämta på http://www.tankafetast.com/. Jag och älskling har ju fastnat helt för den och vi sitter båda helt knäpptysta under avsnitten (vilket aldrig händer annars, vi låter som en hel papegojauppfödning haha!) Avsnitten är ca 50 min så det blir som en film varje gång, love it. Perfekt för kvällsmyset!

En baksmälla kommer lastad

O M G vad sliten jag är. Vaknade upp med fetaste huvudvärken trots att jag tog alvedon innan jag la mig. Ett bevis på en lyckad kväll, right? Vilket det verkligen var också. Hos Alexandra kördes det hårt innan somliga ville ut, och ni kan ju gissa vem som tvingades med...

Eftersom jag var så jävla förkyld och hade den där sjukdomskänslan, kände inte jag när alkoholen tog. Det är ju förjävla trevligt men gratisshotar måste jag ju påstå, så jag mår helt klart som jag förtjänar.

Frasse är en riktig Casanova

Sitter här med morgonkaffet och har lyckats tryckt i mig lite föda. Har blivit pillad i håret
i en timme så mår som en gud nu. Ska ut och kolla till älskling som städar bilen,
kan alltid "sympatidammsuga" lite ;)

Trotsar förkyldningen

För idag fyller ju Blondie år, så då kan jag ju inte sitta hemma och snora istället för att fira henne! Kan ju iofs vara lite pinsamt om jag skulle behöva nysa (rinner som Niagarafallen ur näsan) men det äre värt, ingen foundation ikväll inte.

Kom precis ur duschen och lyckades däri förstöra min franska manikyr. Fuck. Ska upp till Jysk med älskling om en timme och kolla på en bäddsoffa till lägenheten som han hittat, vi får väl se hur det blir! Sedan ska vi förbi Malin en snabbis på förkrök innan vi drar upp till födelsedagsbarnet.

Vi ses i dimman sötrövar!

Rihanna's senaste

Musikvideon till "We found love" är nog den mest skumma från Rihanna hittills. Låten i sig är skön tycker jag fast lite tjatig med refrängen men sånt får man ta. Alltså kan inte riktigt bestämma mig vad jag ska tycka om videon, för vad jag ser är killen en kopia av Chris Brown...
Möjligt att videon är en pik till honom?


Bläddrar runt bland livets frågor

Vill bara sväva iväg nånstans för en stund..

På stan med mami

Då vi inte hade testat det nya sushistället, "Mias sushi", så bokade vi in en dejt där eftersom ALLA säger att det ska vara supergott. OM det var, fräschare och flera ingredienser än vanliga ställen. Gillas! Fick även med mig en ny dunjacka hem från H&M (den jag har består av hål) ögonskugga och ett franskt manikyrkit.
Känner mig ännu sämre idag, alvedon hjälper inte alls. När jag hostar känns det som att jag kvävs. Har i alla fall pimpat naglarna nu så känner mig inte lika deppig längre, dessutom kommer älskling hem om 10 min ♥ och sen är middag! och kaffe! och film! och rödvin! Fast jag är fortfarande lack på att någon har snott den sista glassen ur frysen!!

Snel hest eta gres

Slänger upp lite hästbilder (jag är fd. hästnörd, bite me bitches!)
Har lekt lite med vinklar och perspektiv utan vidare resultat, men ändå haha.

Gharam - Arabiskt fullblod

Vardala West (Kalle) - Kallblodstravare


Ljómi - Islandshäst

Veckans

TUMMEN UPP

Oprah's avslutningsshow (Surprice spectacular)
Satt fan och bölade så fort hon gjorde det. Programmet gick igår och idag och var en
överraskningsgala för att Oprah ska lägga ner showen efter sina 25 år. Galet bra och fint var det,
artiser som Usher, Aretha Franklin, Beyoncé och Jamie Foxx var med. Ladda ner och kolla!

Nya lägenheten!
Helt sjukt att det bara är två ynka veckor kvar tills vi får nycklarna. Längtar efter
att få inreda den som jag (vi) vill.

Canon EOS 550 D
Även fast jag fattar nada blir bilderna underbara (dock inte på mig) haha. Riktigt
bra systemkamera, jag är supernöjd och rekommenderar den verkligen.

TUMMEN NER

Arbetslösheten i Norrtälje
Läste i NT häromdagen att det finns studenter som sökt arbeten i flera år utan
anställning, det går ju heller inte att söka arbeten man inte har meriterna eller
kompetensen för så vad gör man då? Jo pendlar in 3 tim till STHLM varje dag
som en jävla jubelidiot.

Detta jävla väder
Höst ska vara färgglatt av alla löv och ha en temperatur som ger rosiga kinder.
Just nu är det så grått och jävla svinkallt att det inte ens går att använda höstjackor
utan man måste springa runt i overall med underställ för att överleva ett varv på stan.

Sjuk igen? come on...

Kvällen hos Jessie igår var mysig som fan. Hon fixade bästa PMS-maten och matade mig med choklad, Heineken och Yatzy så mådde sjukt bra när jag gick hemåt vid 22-tiden. Gick dessutom och la mig innan tolv och lyckades somna, sov enda till 9 imorse!

Började redan igår att känna av i halsen, slemmigt som fa-an och har hostat lite nu på morgonen. Var ju förfan sjuk för några veckor sen?! Har i alla fall shotat Kan Jang och ätit sambal med nudlar i princip, inte tvärtom haha.
Ska pilla lite på mitt personliga brev nu tänkte jag,
sen blir det en nostalgitripp i form av Disneyfilm! Herkules eller Lejonkungen helt klart...

Kort stubin

Var som vanligt på AMS och slösade tid då tillslut den otrevliga kärringen dumförklarade mig, vilket hon inte borde ha gjort. Tror inte att jag är välkommen dit igen haha, fick 5 till att vilja hoppa av kursen (lekstunden). Är så jävla less på skiten, plus att jag har den argaste mensvärken.
Blev inbjuden hem till Jessie på middag ikväll så får se vad vi hittar på, Yatzy + rödtjut i repris månne?

Nu ska jag fylla i adressändrings- och hemförsäkringspapper innan jag stänger av mig själv från omgivningen i sängen, dags att ta mer alvedon känner jag.

Dagen efter dagen före

Min lördagskväll slutade med att två grabbar från förr kom och sällskapade mig med redbull+vodka, ville verkligen inte upp till "Horbergs" men såklart lyckades de övertala mig. Precis som jag trodde var det ca 50 pers där så då följde jag med hjärtat istället hem till hans polare som fyllde år. Kom hem redan vid halv 3 så det vart en väldigt lugnt kväll avslutningsvis.

Just nu sitter jag i mjukisar och har en trashig tofs på huvudet och känner mig allmänt seg, sånt händer en gång i månaden I guess. Laddar ner lite filmer och har precis tryckt i mig en magnum och morgonkaffe, lovely. Vad som händer resten av dagen tar jag med en nypa smågodis.


Tequila åt folket

Vad ska man hitta på ikväll då? Har precis ätit mexikanskt och dragit i mig några tequila så känner mig sugen på att hitta på något. Älskling ska iväg till en polare som fyller år fast jag är inte så taggad på att hänga med, kanske ha en Tärnsbykväll med päronen? To be continued...


Min lilla samling som växer successivt med kvällens gång ;)

Päronbål + rysk flata

Är sjukt nöjd över gårdagen, hade kul som fan. Hemma hos Malin körde vi hårt på päronbål och limbo där världens vigaste brud slickade golvet med ryggen, galet. Hade på mig den nya genomskinliga tröjan och lånade ett par baggy-jeans av Malin, första gången i mitt liv jag sätter på mig slappa byxor men fan så skönt var det!

I alla fall, väl uppe på Mobergs till låten "Macarena" fick jag mitt livs första lesbiska ragg (rysk) tack vare byxorna antar jag haha! "you're so fuckin awesome, you look like a superstar!" bla bla. Fick någa goda skratt. Tjänade även 20 spänn på att plocka upp en katt som sprang runt i kön, älskar randomness.

Det får bli en censurerad bild på mig och Malin då min mobils kamera inte funkar,
och har ingen lust att släpa med mig min "bästis" till Mobergs heller ;)

- Fredagsbestyr -

Är redan klar med städningen! Mamma tvingade mig att dammsuga soffan också - lovely, damn woman - vilket resulterade i att jag ställde min blytunga soffas benkant på hörnet av min stortånagel. Nu är det två naglar.

Idag blir det åka av hemma hos Malin (http://malinmarielind.blogg.se/) som fyllde 19 igår! Det kommer bjudas på tårta och en redig förfest innan vi försvinner in i dimman. Malin och jag har alltid haft en speciell relation till varann, så jävla lika samt olika. Precis så tycker jag att en relation ska vara, annars blir det alltid bara "Ja, okej, jag med!" eller "Nej, fuck that, hell no!".  Inte sant?


Bildförklaring: Vi gillar tequila



Grattis storskalle!

- Sneakpeak från lägenheten -

Var ju som sagt på visning i vår nya lägenhet! 99% av de som ska flytta in såg ut att komma direkt från graven vilket suger för vårt festande, dock fick vi en ung kille som granne bakom sängen haha. Lägenheten var riktigt fräsch, tapeterna som jag valde visade sig vara perfekta. Dock var utrymmet sjukt mycket mindre än vad jag hade föreställt mig, känns som att ingenting överhuvudtaget kommer att få plats. Byggnadsingenjören måste ha världens största huvud då planlösningen är fucked up. Är lite besviken, men som jag brukar säga: allt blir bra med lite kärlek!

Här har vi köket



Sängen ska stå längst bort



Och en dålig bild på halva badrummet!



Fler bilder kommer inom kort ;)

- Sov på soffan -

Efter en galen Yatzy-kväll med Jessie (fick 4 yatzy på ETT spel :D) och några glas rött senare, borde man tycka att det vore lätt att somna. Eller så var det inte det, och för att jag inte ska störa älskling genom att vända sönder sängen tog jag täcket till soffan där jag låg med trängda ben. Rekommenderas inte! Har knappt sovit en blund på hela natten, vaknar upp hela tiden och kollar på klockan. Så när hans alarm ringde imorse 06.15 blev han lite förvånad att jag också klev upp, ingen idé att ligga där.

Kan bero på att jag har galet mycket att hinna med idag! Ska hinna städa, tvätta håret och fixa mig för att springa ner på stan och fixa något åt min vän Malin som fyller år idag, mäta alla möbler vi ska ha med oss, åka till lägenheten på visning osv. så bäst att jag sätter igång! Lägger upp bilder på lägenheten ikväll ;)

- Gissa vem... -

...som har fått hem sin nya bästis?
DET LÄR JU VARA JAG! Känns som att jag inte kommer ha tid att uppdatera på några veckor nu.
Här är de första testbilderna med Canon EOS 550D:




Den sista bilden gillar jag skarpt!

- Inget smör eller gott bröd hemma? -

Gör som mig och Jessie! Släng in den där torra, nyttiga brödskivan i mikron
sen är det bara att köra.

Steg 1: Istället för smör öser du på med vit kebabsås.
Steg 2: Släng på rökt skinka, helst 2 skivor.
Steg 3: Smeta ut ett lager sambal oelek (själv har jag det på allt!)
Steg 4: Hacka upp och släng på purjolök och tomatskivor, häll på lite örtsalt.
Steg 5: På med ostjäveln. Häll på mer kebabsås vid behov.

Servera gärna med gröna oliver och en (fem) stor stark.


- Dagens sanning! -


- En dag med Judas -

Sorry för den dåliga uppdateringen (om det ens är någon som läser haha!) men har haft full rulle idag. Ställde alarmet på 10 för att gå ner på byn och fick då sällskap av Judas (Jessie). Fixade några ärenden såsom magmedicin, försäkringskassan, cigg och fick som plus i kanten med mig en superskön tröja från H&M. Vi träffade även på världens envisaste blatte som verkligen ville ha en Thailandsresa och våra underskrifter.


Jag och juden själv innan utspringet.

- Fem generationer blev fyra -

Igår vid 21-tiden tog min gammelfarmor sin vilostund efter sina 93 år här på jorden. Hon kämpade på väldigt länge och nu var det hennes tur att slappna av. Vår släkt hade innan fem levande generationer; gammelfarmor, farfar, Anki (faster), Maddan (kusin) och hennes söner Marlon och Oliver, vilket är mycket mer än vad andra "Svenssons" kommer att få. Jag är glad att jag fick närvara, nu blir det till att jag skaffar barnbarn fort så vi blir 5 generationer igen!

Vila i frid gammelfarmor Margit ♥

- AMS gör det igen -


De flesta har nog redan uppfattningen att Arbetsförmedlingen är skit. Jag skrev in mig där för några månader sedan för att kunna söka fritt efter jobb i deras breda register samt få gå på rekryteringsträffar. Men jag hade tydligen helt fel och mina vänner helt rätt, de är för fan inte kloka där. Tydligen måste jag, om jag vill ha några kronor om dagen i garanti, söka precis ALLA JOBB oavsett plats, anställningstid, lön och meritkrav. Personlig assistent i Haninge? verkligen?

Och förutom att alla jobb de skickar måste sökas och redovisas varje månad måste du utöver det ha sökt runt 5 JOBB TILL per dag. VET NI INTE att man måste ändra om det äckliga personliga brevet och anpassa det efter varje jävla position du söker?! Om jag ska göra det 5 gånger varje dag kommer jag att gå in i väggen innan jag ens har kommit ut i arbetslivet för i helvete.

Fick hem en platsanvisning häromdagen som SNÖSKOTTARE(?) där det dessutom står klart och tydligt i kraven att körkort krävs och tillgång till egen bil. Jag försökte förklara detta idag för en på AMS och även berätta att min rygg inte skulle klara av detta då jag har haft väldigt mycket problem med kotorna. TROR NI ATT DET HJÄLPTE? Jag måste tydligen få ett jävla läkarintyg påskrivet av en doktor för att jag ska ha en anledning till att inte söka?!

Från och med idag ska jag söka som fan så att jag kan gå ner dit, trycka upp deras papper någonstans, räcka ut långfingret till idioterna och säga "ÄT BLY!"

- Kameran på väg hit! -

Glömde ju säga att min Canon EOS 500D är beställd och kommer denna vecka! Tjoho! Kommer att leka med den mer än en fjortis som fått sina första p-piller. Längtar efter att ta nya fräscha bilder som fan, ska tanka ner nån bättre version av photoshop då min är pensionär och bara gå bananas här hemma, mamma får bli testkanin mohaha.


Och för er som inte la märke till det på bilden tidigare så är jag numera mörkbrunett, precis när jag äntligen hade fått skiten blont liksom haha. Men det är bara en toning så får se hur fan det blir efter några tvättar.

- "DET BRINNER I UGNEN!" -

Snacka om flamberad mat! Mamma hade satt på den mindre ugnen som det plötsligt började ryka ur som fan, fast så kan det ju göra om det ligger gammalt fett kvar där i så hon vred fläkten på högsta. Vad händer 3 sek senare? Ugnjäveln fattar eld och jag och mamma börjar skrika som tjejer (jag vet) efter våra män. Dock kom jag på den smarta idén att stänga av skiten, vilket fungerade förvånadsvärt bra.

Såhär såg det ut. Typ.

- Nattens asgarv -

Man kan väl säga att Frasse börjar komma in i familjen nu va?
Jag känner mig lika stolt som Simbas mor.


- Svullen mage och hängande ögon -

Hörs det att det har vart en slitande helg? Sitter här med ett glas samarin efter att ha ätit en nybakad bulle grannen kom över med, världens bästa grannar ever. Vi var över där innan utgången igår och spelade roliga sällskapsspel; rappakalja och pictionary haha. Jag skulle rita "Sherwoodskogen" efter några (host) glas rött och ni kan ju tänka er hur det blev. Fick även veta att "pickhågad" betyder "kåt oskuld", eller?!

Mötte sedan upp Malin & Pontus innan vi for till "Horbergs" där älskling och hans vänner väntade. Nu ska jag anmäla mina sökta jobb till AMS innan jag tvättar bort gårdagens mascara. MANLIGT!


Jag och min nya kusse Sam, bedårande.

- Inväntar nya kusinen -

God eftermiddag alla hangovers! Efter kalaset (förfesten) hos Matilda, som för övrigt var jättemysigt, åkte vi as usual upp till "Horbergs" med den ena halvan av tvillingparet = Pontus. Det spårade rätt rejält vill jag lova, känns som att det togs liiite för många bilder som jag kommer få skratta gott åt idag på Mobergs hemsida. Slänger förmodligen upp någon här ikväll ;)

Just nu väntar jag på att få träffa min sprillans nya kusse, Sam, som är made by min underbara moster Lisa och lika underbara man "Ibbe". De passar så grymt bra ihop. Nu ska det lagas äppelkaka och hamburgare!



Finare par får man leta efter.

- Flyttar städningen till söndag -

Min soulmate Jessie (även känd som Judas) befinner sig i trakterna så hon kommer snart förbi på en fika eller två, innan jag ska fara med päronen och handla bl.a. hårtoning, present och cigg.
Sen blir det en snabbfärgning x2000 innan jag och hjärtat ska iväg på 19-årskalas hos vår vän Matilda där vi förmodligen kommer att spendera resten av kvällen. Salut!


Jessie och jag för 53 (4) år sedan. Jag är DÖD om hon ser detta :D
Tur för mig att du inte har Internet din fega jävel.


Sliten bild på mig och Matilda på studentdagen. Grattis! :)

- Uppe ovanligt tidigt -

Gud vilken skön morgon! Har glömt bort hur de känns eftersom jag, sedan studenten, normalt sett sover till lunchtid. Kan bero på att jag nannade redan innan 01.00 igår, dock känner jag mig seg som fan just nu men det är bara att klunka i sig morgonkaffet innan fredagsstädningen tar plats. För när det är städning i det här rummet blir det hårdare tryck än det är på Qlimax!


Frasse visar vad han tycker om morgonar.

- Min humor i ett nötskal -


- Glad trots vädret -

Trots alla motgångar känner jag mig faktiskt på ett bra humör idag. Jag har lärt mig att göra mellanrum i inlägg(!), mekat ihop en finare bakgrund här på bloggen, gjort hemläxan från AMS osv. Men gladast är jag för att katten Simon ser mycket piggare ut idag ♥

Ska måla naglarna blodröda nu innan jag tänkte börja med en inköpslista till IKEA,
ska arbeta lite i Excel och räkna ut kostnader och sånt äckligt. Wish me luck!

- Hej här är Pippi, Pippi det är jag! -

Haha fyfan vad jag och folk omkring mig har haft kul de senaste dagarna, det verkligen lyser orange. Som sagt här är förklaringen till varför HYPES HÅRFÄRGER hamnade på "Kalkon"-listan. Honungsblond my ass! Grejen är att jag hatar hår som är såhär "gingerorange", så detta är väl karma rakt i mitt ansikte antar jag! Ska försöka hinna med att köpa en toning med en mörkare färg idag, har inte bestämt ton än men är lite sugen på något galet ;)
Bjuder på en bild, dagens skratt!
Lagom careface alltså, haha!

- Magkatarr -

För er som inte vet hur det känns; det känns. Proppar i mig ett x-antal mediciner om dagen för magens skull, girig jävel det där. Senaste veckan har jag varit hungrig ständigt och ätit för ett dussin gravida ungefär, mättnadskänslan kommer aldrig och det bara bubblar och strålar på ett obehagligt sätt. Just nu har jag inte ont men när smärtattackerna väl kommer ligger jag på golvet med en varm kastrull på magen. Jag har haft magkatarr sedan jag började högstadiet och de värsta perioderna är före och efter skolstart, prestationsångest.
Man blir lätt lite less när inga kläder sitter bra längre.

- Jävla kodjävlar -

Har suttit i evigheter nu för att försöka få fram den sketna "Tidigare inlägg"-knappen längst ner i kategorisidan, JAG GÖR JU RÄTT! Varenda liten äcklig bokstav är rätt enligt beskrivningen någon fjortisbrud la ut (hon kom faktiskt först upp när jag sökte) men ändå fungerar det inte. Har uppdaterat som ett chipsmongo utan resultat. MEN DET VÄRSTA ÄR TAMMEFAN ATT JAG INTE KAN ENTRA NER EN ENDA RAD UTAN ATT SKITEN ÅKER UPP IGEN NÄR JAG SPARAR! Så skyll inte på mig att texten är jobbig att läsa. Fan vad irreterad jag blir.
Jävla bloggjävel.

UPDATE: Enter-problemet är löst! :D

- Norrtälje höstmarknad -

Har idag på förmiddagen fikat med min vän Malin ute i solen, skulle egentligen bara ta en cigg men vädret höll oss kvar, mysigt. Sitter och väntar på att älskling ska komma hem från jobbet, sen går vi ner till hamnen i jakt på munkar och saker man inte trodde att man behövde, det är just det jag älskar med marknader. Uppdaterar senare om det blev några fynd! ;)

- Nytt på bloggen -

Tänkte fira att bloggen är 2 veckor med att dra igång en veckoenlig ute- & innelista där jag framhäver de lite bättre sakerna och trycker ner de sämre. NU KÖR VI!
Tummen upp för:
Att munkarna på Norrtäljes höstmarknad är skitbilliga.
- 5 spänn? Jag tar 87 st.

Att det fortfarande går att ta morgonciggen i solen
- (utan att behöva overall) ovanligt för att vara oktober!

Att jag snart fyller Systembolaget!
- Jag veeet det är ett halvår kvar, men hade inget mer positivt att skriva.


Tummen ner för:
Att munkarna på Norrtäljes höstmarknad är skitbilliga.
- DET ÄR FAN INTE OKEJ!

Hårfärger från Hype.
- Jag är orange. Enough said.

H&M's höstkollektion.
- Allt är brunt och har skitkonstig passform. Provade en tröja häromdagen som var för stor, dock fastnade skiten ändå över armarna så blev skitsvettig.

Vi måste köpa en ny säng.
- Bara för att lägenheten är lika stor som en fjortistutte, måste vår älskade 180-säng bli kvar.

- Simon är hemma igen -

De blev tvungna att operera honom. Svullnaden var en enda stor varböld som de fick suga bort, riktigt äckligt jag vet. Nu är han hemma med ett dräneringsrör som går rätt in i skallen där vi ska hälla saltvattenlösning i för att tvätta rent, dessutom måste han vara inne i 5 dagar med tratt stackarn. Vet fan inte hur det här ska gå. Hoppas allt blir bra till slut så han slipper lida.
En glad Simon tuggar och gosar på favoritbusken i somras.

- Katten är hos veterinären -

Simon, vår äldsta katt, kom hem med halva huvudet uppsvullet med en öppning som såg riktigt illa ut. Mamma ringde och fick en akuttid nyss så nu sitter jag här hemma ensam och håller tummarna för honom. Fan så jobbigt det känns, han har redan varit med om så jävla mycket skit. Kom hem och var frisk nu ♥

- Pysslat med mig själv -

Idag har jag färgat alla strån som går att färga på kroppen, duschat, fixat ögonbrynen, rakat benen + smort in dem i BUS, slipat ner naglarna jämna + målat röda, och funderar på att lägga på en ansiktmask bara för at jag kan. SÅ JÄVLA SKÖNT att känna sig lite extra fräsch, speciellt såhär i höstdepressions-tider, då behöver man verkligen en liten boost. Tonade håret med honungsblondt men det ser jävligt mörkt ut just nu! Resultatbild kommer upp om färgen blir lyckad, annars gräver jag väl ner mig någonstans.
Nu måste jag skölja ur ögonfransfärgen fort som fan om jag inte vill
tvingas byta namn till Mohammed Junior.

- You trash my mind like a tsunami -


- Nya marlboro -

Eller ja de har funnits ett tag men har inte testat förrän nu. Marlboro Beyond heter de och finns i "Gold" och "Red" och har alltså en liten mentholkula inuti filtret (var tvungen att ha sönder en och kolla) som man kan trycka på vid behov för att ändra smak, rätt ballt faktiskt. Skitbra för mig och älskling i alla fall då han röker vanliga Marlboro gold och jag menthol, så nu slipper vi köpa olika paket varenda jävla gång. Praktiskt!
Betyg: 5/5 toasters!
Tips från coachen: BÖRJA INTE RÖKA FÖR I HELVETE!

- Canon EOS 500D -

Är sjukt sugen på en egen kamera. Min mobils är ju trasig så har inte kunnat tagit några bilder överhuvudtaget på jättelänge, har dock föräldrarnas "gamla Betta" att låna fast den börjar bli rätt skrynklig om ni fattar. Min käre far har även en del bonuspoäng hos ett företag han kan "köpa" produkter för, så mami bad mig kolla igenom erbjudandena och då hittade jag denna snygging. Grymma bilder det skulle bli här på bloggen! Julklapp kanske?
NÅGON SOM ÄGER/HAR TESTAT DEN? :D

- "Jobbcoaching" -

Förstår inte hur AMS tänker ibland. Som arbetslös går man med där för att ha tillgång till ett bredare sökregister för lediga jobb, inte för att sitta och ha låtsasintervjuer till ett låtsasjobb 4 måndagar i sträck. Varför ska jag få hemläxor som tar upp min fritid? Jag har för i helvete tagit studenten. Låt mig sköta mitt och om jag behöver hjälp säger jag väl till? Inte för att de har något användningsbart att komma med tydligen, att det ska ta 90 min för att visa hur man söker på deras hemsida är skrattretande. Och jag måste tydligen fortsätta gå dit emot min vilja, idioti.
Att ni kallar tramskonversationer för "jobbcoaching" är bara pinsamt.
Ni vill bara mjölka pengar.

- Rensat inför flytten -

Om bara en månad nu flyttar jag och älskling in till vår egna lägenhet (längtar som fan!) så idag har vi koncentrerat oss på att slänga iväg så mycket skit som möjligt av hans grejor, har totalt sett kastat säkert 80% vilket känns jätteskönt. Jag tycker att man ska göra sig av med gammalt skit så att man kan fylla på med nya ting, så att det blir en nystart på alla punkter helt enkelt. Har organiserat pärmar med alla hans papper och gått igenom mitt berömda nattduksbord, där i finns ett och annat. Nu blir det en sväng i duschen!
Mamma smygfotade oss i lördags ♥

- Helgens bravader -

Tjenare mannen! Har inte hunnit slänga ur mig vad som hänt om dagarna så tänkte sammanfatta en smula. I fredags var vi som sagt på "Mobban" och mest satt ute faktiskt, var verkligen inte på danshumör. Konstiga konversationer med gamla flammor och randoms tillsammans med Veronica förgyllde min kväll. Satte upp risbusken på mitt huvud till ena sidan, trivdes i det faktiskt.
I lördags var jag mätt likt en anorektiker som tryckt i sig en familjepizza. Vi (älskling & päronen) styrde båten till Ingmarsö krog (http://www.ingmarsokrog.se/) som är vår favorit, rekommenderas fullt ut! Till förrätt delade vi på Nachotallrik som jag kanske åt lite mycket av, för sedan kom det in en saffransdoftande fisk- och skaldjursgryta med nybakat bröd. Dessutom serverar de det godaste rödvinet jag någonsin smakat, italienskt och finns inte att köpa i Sverige! PRAISE THE LORD vilken himmelsk middag. Som toppen på snoppen köpte vi med oss en gigantiskt påse smågodis hem. Min mage har ett hemskt liv.
På kvällen begav vi oss upp till "Mobban" igen och skakade våra lurviga med Malin, Pontus och kusin Jellica (som för övrigt är klubbens mingelfotograf) och hade en riktigt trevlig kväll.

- Ut på sjön -

Hinner bara skriva ett snabbt jävla inlägg nu för ska ut på sjön för sista gången i år för att fiska och äta gott :D Gårdagen på Mobergs var rätt stökig och polisen vart inblandad, berättar mer när jag kommer hem måste ta på mig ett par brallor nu.
Ha en trevlig lördag nu alla snygga & stygga som läser! Peace.
Våran båt. Typ.

RSS 2.0